Punktacja warzyw i owoców

   Marchewka  - 1  p


 Sałata - 2 p


 Ogórki - 4 p


 Rzodkiewki - 5 p


 Truskawki -12 p


 Pomidory -14 p


 Cebula - 48 p


 Szpinak - 56 p


 Nagietek - 36 p


 Kalafior - 100 p


 Kartofle - 96 p


 Czosnek - 132 p


 Brokuły - 120 p


 Papryka - 240 p


 Słonecznik - 30 p


 Szparagi - 504 p


 Oberżyna - 288 p


 Cukinia - 288 p


 Jagody - 192 p


 Maliny - 288 p


 Porzeczki - 216 p


 Jeżyny - 288 p


 Róże - 42 p


 Mirabelki - 3456 p


 Jabłka - 2304 p


 Dynia - 864 p


 Gruszki - 2880 p


 Wiśnie - 4608 p


 Śliwki - 5760 p


 Orzechy włoskie - 8064 p


 Lilia - 98 p


 Orchidea - 576 p


 Bławatki - 36 p


 Krokusy -  42 p


 Oliwki - 5760 p


 Tulipany - 120 p


 Czerwona kapusta - 432 p


 Gerbery - 56 p


 Lawenda - 1440 p


 Kawa - 3000 p